Burger Malaysia

Kids Burger Malaysia

4:38 PM


I memang suka makan burger malaysia. Its one of my favourite kuih. But again, since Liya nak bawak pergi sekolah, I had to alter sikit inti dia. This calls for a bit of creativity. I guna resipi inti sardin sandwich my mother yang femes (sedap dan tidak sakit perut bila makan kerana inti sardin di masak) dan a dash of Heinz Tomato Ketchup (yelah budak2 kan suka)

Inti Karipap

Karipap Pusar dan Inti Budget :)

4:14 PM



Ekceli...dah lama trial and error buat karipap ni. Buat tak jadi, buat tak jadi. Tapi di sebabkan niat murni seorang ibu nak bagi guru-guru dan kawan-kawan dia makan, semalam masa pergi kedai runcit kat SS14 (Opposite SS 18 Football field) tu ada kedai kek supply. Selalu nampak tp tk pernah masuk. Owner dia recommend vegetable shortening yang dia jual (I tanya CRISCO ~ dia kata tak ada)....

Nuffnang

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images